z

Kikol Romania - Producator mobilier

00 RON
Cosul de cumparaturi este gol!
Prima pagina / Despre noi

Despre noi

Societatile KIKOL SRL MARGHITA în Romania, de la începutul anului 2007 si KISS KOLONIAL Kft în Ungaria, de aproape 30 de ani, sunt producatori de mobilier din brad.

Suntem mandrii, ca am lansat pe piata mobilier unic, ca rezultat al folosirii azi în fabricile noastre, a unei tehnologii de productie moderne de varf si de nivel mondial.

Materia prima pe care o folosim, este bradul scandinav si cel autohton, din care producem mobilier rezistent si deosebit de estetic, din care radiaza caldura si armonia. Mobilierul produs de noi nu dauneaza sanatatii, este natural si asigura o viata naturala.

Mobila se livreza în forma nemontata, ceea ce reduce cheltuielile de transport si depozitare. La solicitare, se poate monta, fara cheltuieli suplimentare.

Calitatea unica a produselor noastre este asigurata de grosimea materialului lemnos, de cantitatea si calitatea feroneriilor folosite.

Convingeti-va de realitatea celor prezentate, vizitand si cumparand din magazinele proprii KIKOL si de la alti parteneri.

Etichete: Despre, noi, Despre noi - Kikol Romania